Project Spotlight

Traditional Home - Modern Facelift

DSC_0445.JPG
DSC_0355.JPG
 Finished Remodel

Finished Remodel

These homeowners never planned to be in their newly built home for long. Ten years later they found themselves wishing they had spent more time personalizing their interior selections and making the space fit their family's needs. 

A new kitchen layout allows for the opportunity of natural light by adding a wall of windows and a welcoming attitude. 

BEFORE/AFTER

 AFTER

AFTER

The once under-utilized breakfast nook is now the much loved family hangout.

BEFORE

beforekeeping.JPG

AFTER

DSC_0306.JPG

Swapping the keeping room with the breakfast area has allowed proper scale according to the way the family functions daily.  A trifold glass wall system brings the outdoors in and allows the homeowners to enjoy the natural light they were once lacking.

BEFORE

AFTER

A new living room design plan offers a beautiful and functional gathering place for this family of five. From the living room we get to take advantage of the view to the vibrant new sunroom addition. 

LIVING ROOM BEFORE

LIVING ROOM AFTER

SUNROOM BEFORE

SUNROOM AFTER